Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

Φωτογραφίες της παράστασης "Ο Κύκλος της Ζωής"

Δέστε τις φωτογραφίες της παράστασης "O Κύκλος της Ζωής" ακολουθώντας τους πιο κάτω συνδέσμους:

(!!!!!  Αν παρατηρήσετε καθυστέρηση στο "κατέβασμα" των φωτογραφιών είναι λόγω του μεγάλυ αριθμού αρχείων. Δώστε λίγο χρόνο)

Οδηγίες για παραγγελία:
  1. Για να δείτε τις φωτογραφίες κάθε παράστασης χωριστά  κάνετε κλικ στους πιο πάνω συνδέσμους (ανάλογα με την ημερομηνία που θέλετε να δείτε).
  2.  Αφού αποφασίσετε ότι θέλετε να παραγγείλετε μια φωτογραφία πρέπει να καταγράψετε τον κωδικό της. Ο κωδικός της θα εμφανιστεί επιλέγοντας τη φράση ... Περισσότερες Πληροφορίες που βρίσκεται στο δεξί μέρος της οθόνης.
   3. Θα εμφανιστούν περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τη φωτογραφία   όπως επίσης και ο αριθμός της. Σημειώστε τον.  4. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία με όσες φωτογραφίες θέλετε να παραγγείλετε.  
  5. Τελειώνοντας μπορείτε να επαναλάβετε το ίδιο με την παράσταση της δεύτερης νύχτας. 
  6. Στείλτε τις παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@politistiko-ergastiri.orginfo@politistiko-ergastiri.org με τα ακόλουθα στοιχεία:
  • Όνομα - Επίθετο
  • Ημερομηνία παράστασης 
  • Κωδικός κάθε φωτογραφίας
  • Το συνολικό κόστος (αριθμός φωτογραφιών  X 50 σεντ)

  7. Οι φωτογραφίες θα έχουν μεγέθος 13 Χ18 cm.
  8. Οι παραγγελίες θα πρέπει να γίνουν μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2010.
  9. Για παραγγελία της οπτικογράφησης της παράστασης μπορείτε να παραγγείλετε είτε τη μια βραδιά 23  είτε την δεύτερη 24 είτε  και τις δύο. Κόστος κάθε αντιγράφου θα είναι 10 Ευρώ.

  Για πληροφορίες ή βοήθεια τηλ. στο 99454881


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου